AMMATTITAITOISTA MAANRAKENNUSTA JYVÄSKYLÄN ALUEELLA

OTA YHTEYTTÄ

LAADUKKAAT KUNNOS­SAPITO- JA MAAN­RAKENNUS­TYÖT

Palveluvalikoimaamme kuuluvat esimerkiksi

  • Maanrakennustyöt
  • Pohjien kaivuut ja tasaukset
  • Salaojien kaivuut
  • Kuormaukset
  • Trukkipiikkityöt
  • Lumenauraus
  • Katujen ja pihojen harjaukset

Teemme maanrakennus- ja kunnossapitotyöt yksityisasiakkaille, yrityksille ja julkiselle sektorille.   Pyöräalustainen kalustomme liikkuu nopeasti ja pääsemme työmaille lyhyelläkin varoitusajalla. Moneen tarpeeseen mukautuva kalustomme soveltuu myös erilaisiin kuormaustöihin ja kuormien purkuun. Lastaamme maa-ainekset tai talvien lumikinokset kuorma-autojen lavoille ja trukkipiikkien avulla voimme myös purkaa esimerkiksi rekkojen kuormia.

Teemme ammattitaidolla rakennusten pohjien kaivuut ja tasaukset uudiskohteisiin luotettavasti ja kestävästi. Yhteistyökumppaneidemme kautta saatte myös maa-ainekset, kuten mullat, sorat ja murskeet, suoraan käyttöpaikalle, ja me hoidamme niiden levityksen. Työt tehdään huolellisesti varmistaen, että rakennustöitä päästään jatkaamaan mahdollisimman vakaan pohjan päälle. Rakennustyömaiden lisäksi meillä on kokemusta esimerkiksi tietyömaiden pohjatöistä.

Salaojien kaivuut teemme uudiskohteisiin ja vanhojenkin talojen ympärille niin, ettei työstämme aiheudu vahinkoa tontille ja kiinteistölle. Ammattitaitoisen kuljettajan tekemänä salaojitukset pitävät rakennusten perustukset kuivana ja työt tehdään onnistuneesti ahtaassakin paikassa. Tiedämme salaojituksen tärkeyden rakennusten käyttöiän suhteen, joten teemme työmme aina huolellisesti ja laadukkaasti.

Kunnossapitotöitä teemme pääasiassa talvisin ja keväisin. Kalustollamme järjestyvät lumien auraukset sekä roskien ja pölyjen harjaukset pihoilta ja kaduilta. Palvelemme kunnossapitotöissä pääasiassa kaupunkeja ja kuntia, mutta työskentelemme mielellämme myös kiinteistöjen ja asunto-osakeyhtiöiden kanssa.

jarmo.launonen(at)­kolumbus.fi