Teiden kunnossapidon palvelut laadukkaasti Jyväskylässä

Pyöräkoneurakointi Launoset Oy tekee maanrakennus- ja kunnossapitotyöt yksityisasiakkaille, yrityksille ja julkiselle sektorille Jyväskylän ja koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä

Toteutamme mm. tiehöylällä tehtävät työt, kuten hiekkateiden kunnossapitohöyläykset ja asfalttipohjien tasaukset sekä kaivinkonetyöt. Teemme työt vuosien ammattitaidolla ja omalla laadukkaalla kalustollamme. Pyöräalustainen kalustomme liikkuu nopeasti ja pääsemme työmaille lyhyelläkin varoitusajalla. Pyydä meiltä tarjous teiden kunnossapidosta sähköpostitse tai puhelimitse. Voit täyttää myös sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Teiden kunnossapitotyöt

Teiden kunnossapitotöitä teemme pääasiassa talvisin ja keväisin. Kalustollamme järjestyvät lumien auraukset sekä polanteiden poistot, hiekoitukset ja suolaukset. Kesäisin työskentelemme hiekkateiden kunnossapitohöyläysten, sorastuksien, asfalttipohjien tasausten ja kenttien tasausten kanssa. 


Palvelemme kunnossapitotöissä pääasiassa kaupunkeja ja kuntia, mutta työskentelemme mielellämme myös tiekuntien, kiinteistöjen ja asunto-osakeyhtiöiden kanssa. Siten julkisten teiden lisäksi höyläämme myös yksityisteitä.

Pyydä tarjous

Maanrakennustyöt

Moneen tarpeeseen mukautuva kalustomme soveltuu myös erilaisiin kuormaustöihin. Teemme ammattitaidolla rakennusten pohjien kaivuutyöt ja tasaukset uudiskohteisiin luotettavasti ja kestävästi. 

 

Työt tehdään huolellisesti varmistaen, että rakennustöitä päästään jatkamaan mahdollisimman vakaan pohjan päälle. Rakennustyömaiden lisäksi meillä on kokemusta esimerkiksi tietyömaiden pohjatöistä.

Salaojitukset

Salaojien kaivuut toteutamme uudiskohteisiin ja vanhojenkin talojen ympärille niin, ettei työstämme aiheudu vahinkoa tontille ja kiinteistölle. Ammattitaitoisen kuljettajan tekeminä salaojitukset pitävät rakennusten perustukset kuivana ja työt tehdään onnistuneesti ahtaassakin paikassa. 


Tiedämme salaojituksen tärkeyden rakennusten käyttöiän suhteen, joten teemme työmme aina huolellisesti ja laadukkaasti.

Pyöräalustaiset työkoneet

Pyöräalustaisen ja laadukkaan kalustomme ansiosta pystymme liikuttamaan kalustoamme nopeasti ja lähtemään työmaalle lyhyelläkin varoitusajalla. Monipuolinen ja ajanmukainen varustelu takaa, että työkoneemme soveltuvat monipuolisiin maanrakennus- ja kunnossapitotöihin kaiken kokoisissa kohteissa.

Tiehöylä Vammas RG181

Hyundai 170W-9 -varusteet:

  • Kauhan pyörittäjä

  • Luiskakauha

  • Kuokkakauha

  • Kaapelikauha